Kratek video o najzloglasnejši knjigi vseh časov - Malleus Maleficarum (čarovniško kladivo)
3 posters
Avtor
Sporočilo
Nivianne Admin
Število prispevkov : 136 Join date : 01/10/2009 Age : 35
Naslov sporočila: Kratek video o najzloglasnejši knjigi vseh časov - Malleus Maleficarum (čarovniško kladivo) Ned Okt 03, 2010 1:15 pm
Torej, vsi smo imeli zgodovino v osnovni šoli in nekateri tud v srednji... sploh sm pa prepričana da vsi na tem forumu veste, da imam v mislih srednjeveški priročnik za ugotavljanje in mučenje ''čarovnic''. Pred parim minutam sem čisto naključno naletela na tole povezavo in ko sm pogledala video, se mi je zdelo da bi blo fajn to objavi na forumu... žal mi ni uspelo najdt cele oddaje ampak je pa tukej objavljenih nekaj podatkov, video in nekaj slik... Jst osebno morm pa nehat to gledat in o tem razmišlat ker mi gre na bruhanje...
Število prispevkov : 136 Join date : 01/10/2009 Age : 35
Naslov sporočila: Re: Kratek video o najzloglasnejši knjigi vseh časov - Malleus Maleficarum (čarovniško kladivo) Ned Okt 03, 2010 3:36 pm
Hvala ampak osebno mislm da nemorm tega brat... mogoče se bom kdaj prpravla do tega, zaenkrat je pa to preveč pretresljiva knjiga da bi jo jst brala ... (k da bi nek najhujši kristjan bral neko satanistično biblijo... :S )
Sabrina
Število prispevkov : 9 Join date : 25/10/2011
Naslov sporočila: Re: Kratek video o najzloglasnejši knjigi vseh časov - Malleus Maleficarum (čarovniško kladivo) Tor Okt 25, 2011 4:38 pm
V navezavi na to temo... Je kdo od vas že prebral Uničenje modrih žensk?
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Kratek video o najzloglasnejši knjigi vseh časov - Malleus Maleficarum (čarovniško kladivo)
Kratek video o najzloglasnejši knjigi vseh časov - Malleus Maleficarum (čarovniško kladivo)